Tjänster

Kärnverksamheten ligger inom byggnadsplåtslageri och tätskikt

På Carlssons Plåt har vi gedigen kunskap om och lång erfarenhet av såväl plåtslageri som tätskikt och erbjuder idag ett komplett utbud av tjänster och produkter inom tak. Våra uppdrag är till stor del kulturfastigheter och andra tekniskt komplicerade jobb

Plåtslageri
- Vi jobbar i alla förekommande tekniker och material, från traditionell stålplåt och koppar till zink, mässing och rostfritt.

Tätskikt
- Tätskikt är vår största verksamhet efter plåtslageri. Vi jobbar med allt ifrån ”papptak” och duk på tak och terrasser till inbyggda tätskikt.

Taksäkerhet
- Vi monterar all typ av taksäkerhet på såväl befintliga tak som på nyproducerade hus – stora som små.

Skiffertak
- Vi har stor erfarenhet från skiffertak. Skiffer är ett material som kräver speciellt kunnande kompetens.

Service
- I tillägg till traditionella servicetjänster som tex skorstensbeklädnader, takavvattning, taksäkerhet och snörasskydd erbjuder vi serviceavtal. Vi utför översyner och sammanställer underhållsplaner.

Snöskottning
- Under vintersäsongen utför vi snöröjning av tak, Vi har avtal med stora fastighetsförvaltare, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar. Verksamheten omfattar både bevaknings- och avropsavtal.

 

Bland våra kunder finns främst medelstora byggföretag och fastighetsägare men även bostadsrättsföreningar och privatpersoner, främst inom Stockholmsområdet.

Våra tjänster täcker alltifrån totalentreprenader till mindre servicearbeten och snöskottning.

Kontakta oss gärna för mer information!