Aktuellt

Ny Ekonomiansvarig

Vi hälsar vår nye ekonomiansvarige välkommen! Mikaela Af Schmidt har en bakgrund som redovisningsekonom
och kommer senast ifrån Erik Olsson Fastighetsförmedling AB där hon har ansvarat för redovisningen av 23 kommanditbolag
och 25 aktiebolag. Mikaela kommer att ha ett totalansvar för hela vår ekonomi samt löner. Hon kommer även att vara väl insatt i samtliga
våra projekt!

Nya Projektledare

Vi välkomnar Henrik Johansson & Kim Bäckman som har anslutit sig till teamet under vintern 16/17. Henrik har flera års erfarenhet som Projektledare inom branschen. Närmast kommer han från Erikssons Plåt och Kopparslageri där han också jobbat som Projektledare. Kim har också flera års erfarenhet ifrån branschen, främst tätskikt, och kommer senast ifrån Bro och Tak Isoleringar AB, där han också jobbade som Projektledare.

Henrik & Kim kommer framöver att ha hand om flertalet av våra större projekt.

Carlssons Plåt ändrar ägarstrukturen

Under vintern 2016/2017 har Mattias Carlsson åter igen klivit in som 100% ägare till företaget.

 

Vill du veta mer om våra framtidsplaner får du gärna kontakta Mattias Carlsson .

Johan Lernell tar över som VD

Den 1/6 tillträde Johan Lernell som VD för Carlssons Plåt. Efter att ett omfattande arbete med implementering av nya system och rutiner genomförts under det senaste året tar nu Johan över för leda företaget framåt. Johan började som Projektledare i december och har bla varit drivande i utvecklingen av projektprocessen. Johan som har stor erfarenhet av projektledning från både bygg och andra branscher är i grunden Marknadsekonom och har bla varit VD för NP Gruppen.

Anslutna i TIB

Vi är med i både branschorganisationen Plåt & Ventföretagen samt i TiB - Branschorganisationen för Tak- och Tätskiktsentreprenörer.

Säker snöskottning

Det dröjer inte allt för länge innan snön ligger vit på taken, och vi får uppleva vintern igen. Hos oss är all planering inför vintern i full gång. Självklart har vi gått handledarutbildning i "Säker snöskottning", som har handlat om säkerhet på tak och gator, samt vilka rutiner, metoder och verktyg som passar sig bäst att använda, vid snöskottning av tak. Allt avslutades med att vi fick göra ett kunskapsprov och erhålla ett kompetensbevis. Även om vi tidigare har varit noga med säkerhet och följt lagar och rekomendationer kring snöskottning, så har vi gått denna utbildning för att du som kund ska känna en trygghet att anlita oss. Kontakta oss gärna för en offert för just Er fastighet!